O lansare mult așteptată: VIOREL NICOLAESCU ● ÎNTRE DOUĂ LUMI

● Mihai OGRINJI ●

La ieșirea de sub tipar a cărții „Între două lumi”, autorul ei – medicul, profesorul și, desigur, alpinistul Viorel Nicolaescu – nu era în țara natală, ci în lumea a… doua. Adică, la New York (SUA), unde s-a stabilit în urmă cu circa patru decenii. Profitând de prezența domniei-sale în România, unde revine anual cu aceeași poftă de munte precum cea din anii tinereții, satisfacem dorința multora dintre cititorii și iubitorii premierelor, și nu numai, ale acestui alpinist de elită.

Evenimentul va avea loc, joi, 15 septembrie, ora 17, la ASE (intrarea dinspre Dorobanți, et. 1, Amfiteatrul „Grigore Moisil).

Alpiniștii, pasionații de munte, în general, care se află în acest weekend la Brașov – la admirabilul AFF, organizat de Dan Burlac – îl pot întâlni și pe autorul cărții „Între două lumi”, apărută în Colecția Verde a României pitorești. Mai exact, este vorba de ziua de sâmbătă, 10 septembrie, Piața Brassai, ora 15. Veți vedea ce nici cu gândul n-ați gândit: Un munte de carte! Nu ratați ocazia de a fi la înălțime cu minunații oameni ai înălțimilor! Și nu numai sâmbătă, ci și în restul zilelor până duminică, inclusiv.

Categorii: Colecția verde

Etichete: ,,

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.