Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate

Lider veritabil al dezvoltării și consacrării turismului responsabil în România, Fundația Amfiteatru – președinte d-l Aurel Borșan – s-a ilustrat cu o nouă acțiune de prestigiu: Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate. Aflat la a XI-a ediție, evenimentul s-a petrecut în ziua de 29 octombrie, la The Ark (str. Uranus 150, Sectorul 5), o „scenă” tot mai prezentă în fenomenul industriei ospitalității românești.

Forumul – beneficiar al prezenței unor apreciați specialiști – a abordat probleme dintre cele mai stringente ale domeniului: „Cercetarea, educația și învățământul – (re)surse/oportunități și provocări pentru turismul de sănătate”; „Cercetarea științifică în balneologie, necesitate și oportunitate”, „Problemele turismului balnear în cercetare și practică”, „Clustere și specializarea inteligentă în turism”, „Managementul calității în turismul de sănătate”, „Centrul de Formare în Domeniul Balneoturismului – proiect județean pentru dezvoltarea comunitară”.

Această nouă ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate a făcut parte dintr-un amplu program de consacrare a turismului responsabil pe care Fundația Amfiteatru l-a derulat în această toamnă în Sectorul 5 al Capitalei, și nu numai. În perioada următoare, mai exact în zilele de 14-17 noiembrie, Fundația va fi prezentă la Târgul de Turism al României găzduit de Romexpo.

Categorii: Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate,Redacția Rp

Etichete: ,,,

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.